Първоначално публикувано от DiStefano
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
За колко точно съм го взел не мога да коментирам, защото не искам да "снасям" информация на всеослушание. Факт, е че хората помогнаха веднага и с цена и с доставка. Специални благодарности и на Миро от АИ. Ако не бяха той и Анатолий сега щях да съм с неква китайска Кобра или Мустанг или Киборг със зелена лента в горния край. Джамът вече е монтиран и честно казано съм супер доволен от работата на момчетата .. аз лично не мога да позная, че е сменяно. Всички лайсни, уплътнения, огледало за обратно виждане, винетка, гражданска, преглед и прочее са поставени както трябва и не си личи по нищо, че е правено нещо.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЩом може да си го позволи, важно е човека да е доволен. Че е могъл да мине по-тънко е факт, но какъв е смисъла след като постоянно ще го дразни след това...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЗа колко точно съм го взел не мога да коментирам, защото не искам да "снасям" информация на всеослушание. Факт, е че хората помогнаха веднага и с цена и с доставка. Специални благодарности и на Миро от АИ. Ако не бяха той и Анатолий сега щях да съм с неква китайска Кобра или Мустанг или Киборг със зелена лента в горния край. Джамът вече е монтиран и честно казано съм супер доволен от работата на момчетата .. аз лично не мога да позная, че е сменяно. Всички лайсни, уплътнения, огледало за обратно виждане, винетка, гражданска, преглед и прочее са поставени както трябва и не си личи по нищо, че е правено нещо.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЗа колко точно съм го взел не мога да коментирам, защото не искам да "снасям" информация на всеослушание. Факт, е че хората помогнаха веднага и с цена и с доставка. Специални благодарности и на Миро от АИ. Ако не бяха той и Анатолий сега щях да съм с неква китайска Кобра или Мустанг или Киборг със зелена лента в горния край. Джамът вече е монтиран и честно казано съм супер доволен от работата на момчетата .. аз лично не мога да позная, че е сменяно. Всички лайсни, уплътнения, огледало за обратно виждане, винетка, гражданска, преглед и прочее са поставени както трябва и не си личи по нищо, че е правено нещо.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение159-ката е Опел обаче.
159 си е 159 .. тя е на премиум платформа. Нема нищо общо с опелските. Ти изобщо возил ли се в 159 .. карал ли си 159. А Инсигния ?! Питам те щото аз имам хиляди километри и с двете навъртяни, та ми е ясно кое е по кола !Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеТова предположение ли е? Как го реши това?
159 си е 159 .. тя е на премиум платформа. Нема нищо общо с опелските. Ти изобщо возил ли се в 159 .. карал ли си 159. А Инсигния ?! Питам те щото аз имам хиляди километри и с двете навъртяни, та ми е ясно кое е по кола !
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеМайтап да става бе колега. Кво си карал си е твой проблем, ако ще да имаш хиляди километри на космическа совалка, през десния крачол ми е.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеАйде иди си праи майтапа в некой друг раздел ... а и да си изпиеш млякото преди лягане !
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеКво пия преди лягане си е моя работа. Карай си там черното комби със слънчевите очила и недей гледай толкова лошо, че от страни изглежда направо смешно...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеМи ше си я карам .. аз съм си я купил, не са ми я купили мама и тате. А как изглеждам отстрани ми дреме на гъза .. важното е, че има папагали дето да ме гледатТо щото не ти дреме си тръгнал да ми се обясняваш тука. Ай със здраве.
Comment
Comment